Virksomheden

T2-Management er en resultat orienteret konsulent virksomhed, som har hele Danmark som arbejdsplads, med domicil på Odensevej 40 i Næstved

Virksomhedens indehaver, Torben Johansen er idémand og opgaveløser på alle virksomhedens kernekompetencer. Operationel opgaveløsning til resultatet foreligger, er der hvor T2-Management gør en forskel.

Torben Johansen er en praktiker, der med årtiers erfaring ved, at resultater ikke kommer uden målrettet indsats. Kompetencerne beror på en kombination af teori og praktisk erfaring.

De personlige resultater har altid været i fokus og erfaringsgrundlaget er hentet fra praktisk salgsledelse og organisationsudvikling samt flere års ledererfaring på direktør niveau såvel nationalt som internationalt.

Læs mere om Torben Johansen

t2

Mission

Virksomhedens mission er at sælge effektivitet og resultater med udgangspunkt i små og mellemstore virksomheders egne ressourcer.

Vision

Virksomhedens vision er at udvikle positionen som den foretrukne praktiske rådgiver og samarbejdspartner for strategiske og operationelle beslutningstagere i små og mellemstore virksomheder, organisationer og institutioner samt i iværksætterkulturen. Kompetencen bygger på praktisk erfaring, hvor kundens oplevelse er kvalitet, tillidsskabende adfærd samt resultatorienteret virke.

Værdigrundlag

Virksomhedens værdigrundlag er indlevelse og respekt for vores kunder. Vi skal sikre forståelse og respekt for kundens værdier med det klare mål, at tilføre en merværdi i alle faser af samarbejdet. Vi har en humanistisk synsvinkel i vores opgaveløsning.