Bestyrelsesarbejde

t2-bestyrelseT2-Management hjælper virksomheder med at få den rette bestyrelse og Torben Johansen deltager også selv som aktivt bestyrelsesmedlem. Specielt ejer ledede virksomheder med de såkaldte ”tante bestyrelser” kan udvikle sig hurtigt ved at etablere en professionel bestyrelse med tilførsel af de kompetencer som ejeren ikke selv besidder. Vi tager medansvar for udviklingen og fokuserer på at tilføre de kompetencer der kan udvikle virksomheden. Vi har et bredt netværk af kompetente bestyrelses kandidater som vi kan trække på..

Alle analyser viser, at virksomheder der etablerer en professionel bestyrelse meget hurtigt får en forbedring af virksomhedens resultat samt udvikler virksomhedens afsætning.

Som ejer leder tænker mange, at der ikke skal komme nogen og bestemme her, men som ejer kan du altid frit afsætte din bestyrelse, men spørgsmålet er om du har råd til at lade være med at have en aktiv bestyrelse..

En professionel bestyrelse betyder at der bliver fulgt op og taget beslutning på alle de områder du som ejer leder har tendens til konstant at udskyde på grund af følelsesmæssige forhold eller du ikke lige ved hvordan du skal gribe det an.

En professionel bestyrelse /bestyrelsesmedlem har ifølge lovgivningen et medansvar for at sikre virksomhedens drift, udvikling og effektivitet i henhold til lovgivningen. Det betyder at der med en professionel bestyrelse hele tiden er fokus på:

  • Virksomhedens ledelse
  • Strategi og udvikling
  • Produkt og markedsstrategi
  • Organisations udvikling
  • Økonomi og økonomistyring
  • Resultatfokusering

Torben Johansen har nu 25 års erfaring med bestyrelsesarbejde og hjælper i dag virksomheder med strategi og udvikling som konsulent, bestyrelsesmedlem og formand,  samt i advisory board

Torben Johansen er desuden partner i ASNETBoard